Gevraagd: Hoortoestellen

Soms komt het voor dat u met hoortoestellen, ook wel gehoorapparaten of hoorapparaten genoemd blijft zitten. Niet zelden komt dit voort uit het overlijden van een familielid. Vaak proberen mensen deze dan via bijvoorbeeld Marktplaats te verkopen.
Onze ervaring leert dat dit niet werkt; mensen willen best een tweedehands hoortoestel kopen maar vragen zich vaak af hoe het met de garantie zit en of de hoortoestellen wel geschikt zijn voor hun gehoorverlies. Vaak komt het niet tot een verkoop en blijft u met de tweedehands hoortoestellen zitten.
Via onze unieke service kunt u een vrijblijvende taxatie van uw hoortoestel of hoortoestellen opvragen. Wij geven een eerlijke op de markt gebaseerde prijs voor uw gehoorapparaten. De hoortoestellen worden vervolgens via de fabriek gerepareerd, gereinigd en voorzien van fabrieksgarantie weer voor verkoop gereed gemaakt. Natuurlijk vindt de aanpassing bij ons plaats. Zo kunnen wij de kwaliteit van de afstelling garanderen.
Wij zijn gespecialiseerd in de in-en verkoop van tweedehands hoorapparaten. 
Voor meer informatie belt u van dinsdag tot vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur met nummer 075 - 614 31 30of ons filiaal in Hoorn van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur : 0229 - 755 133Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:02-03-2014 om 08:21u
Door:Joosten Hoorspecialisten
Bekeken door: 3524 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 12 vragen gesteld
Woonplaats:Zaandam/Hoorn
Locatie: Google Maps snapshot van Zaandam/Hoorn

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.